Veilig met Domotica

Veilig met Domotica

Domotica is het toepassen van huisnetwerken en elektronische systemen die de automatisering van processen ondersteund in en om een woning of bedrijfspand. Het zorgt dus voor de integratie van technologie in uw woning. Hierdoor kan het comfort van uw woning of pand aanzienlijk vergroot worden.

De gemakken van Domotica

Er zijn verschillende onderdelen die onder Domotica vallen. Hierbij kunt u denken aan sensoren die schuifdeuren openen, of verlichting aan laten gaan. Een andere taak die valt onder het Domotica systeem is het aan/uit schakelen en het dimmen van verlichting. Hierdoor kunt u eenvoudig vanaf uw plaats de verlichting veranderen. Naast de verlichting kan ook de temperatuur geregeld worden door het systeem.

Uw veiligheid kan ook worden verhoogd door Domotica. U kunt laten installeren dat er bij de ingang een toegangscontrole is. Zo weet u altijd wie er voor uw bedrijfspand of woning staat. Daarnaast kunt u ook uw telefoon of computer als afstandsbediening laten functioneren. Als u dit gebruikt in combinatie met de toegangscontrole, kunt u van een afstand iemand binnen laten en weet u direct wie het is. Dit kan ook met de integratie van de deurtelefoon met of zonder video. U kunt Domotica aan allerlei apparaten en toegangen koppelen. Domotica is dan ook te verbinden aan deuren, hekken, poorten, gordijnen, rolluiken en zonweringen.

Domotica op maat

Als u kiest voor onze service ‘advies op maat’ kunt u uitgebreid geïnformeerd worden over het Domotica systeem. Wij kunnen u alle mogelijkheden voorleggen voor uw bedrijfspand en/of woning. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen ? Neem dan nu contact met ons op, of maak een afspraak!

Back-up systeem
Computer beveiliging
Pro actief beheer
Cloud diensten
Veilig met Domotica
PC hulp
Icon-Contact

Meer informatie?

Voor meer informatie over onze werkzaamheden of over ons bedrijf kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen op het gebied van ICT te beantwoorden. Bezoeken bij ons bedrijf zijn enkel op afspraak. Om een afspraak te maken, kunt u contact opnemen met ons door te bellen naar 078-6399775 of te mailen naar info@smc-ict.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact op met u.