PC hulp

PC hulp

Als u ondersteuning of uitleg nodig heeft op het gebied van computers, kunt u altijd contact opnemen met SMC-ict. Wij kunnen u uitgebreid adviseren of helpen met uw problemen. In sommige gevallen is dit op afstand al te regelen. Mocht dit niet het geval zijn, dan komen wij bij uw langs. Wij zullen het probleem zo snel mogelijk oplossen. Zo kunt u weer zo spoedig mogelijk door met uw werkzaamheden.

Hulp op afstand

Als u problemen heeft met uw computer, kunnen wij u in sommige gevallen dit van een afstand oplossen. Zo hoeven wij niet bij u langs te komen, wat extra tijd kost, en is het probleem snel opgelost. Als het probleem niet op afstand opgelost kan worden, zullen wij uiteraard bij u langskomen. Dit geldt voor zowel particulieren als zakelijke klanten. Wij zullen dan ook niet eerder stoppen of bij u vertrekken dan wanneer alles weer naar behoren werkt.

Scancircle

Als u niet direct weet wat er niet klopt bij uw computer, dan hebben wij een hulpmiddel die dit voor u uitzoekt. Met deze dienst heeft u snel, eenvoudig en veilig binnen enkele tijd een scan uitgevoerd waaruit blijkt wat het probleem is in uw computerconfiguratie. Als u er niet geheel zelfstandig uitkomt kunt u uiteraard ook contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij helpen u graag weer het probleem te herstellen!

Back-up systeem
Computer beveiliging
Pro actief beheer
Cloud diensten
Veilig met Domotica
PC hulp
Icon-Contact

Meer informatie?

Voor meer informatie over onze werkzaamheden of over ons bedrijf kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen op het gebied van ICT te beantwoorden. Bezoeken bij ons bedrijf zijn enkel op afspraak. Om een afspraak te maken, kunt u contact opnemen met ons door te bellen naar 078-6399775 of te mailen naar info@smc-ict.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact op met u.