Pro actief beheer

Pro actief beheer

Proactief beheer is het voorkomen van problemen op het gebied van ICT. Hierbij draait het om zaken als het uitvallen van servers, harde schijven dei crashen en gegevens die ongewenst verdwijnen. Door uw zaken op het gebied van ICT goed te laten regelen door SMC-ict, kunt u deze ongewenste situaties voorkomen.

Hoe werkt pro actief beheer?

Proactief beheer kan op twee manieren worden gedaan door ons als ICT-bedrijf. Allereest kunnen wij door problemen te voorkomen uw systeem op orde houden. Een andere manier die wij kunnen toepassen is het voorkomen of direct oplossen van problemen.

Problemen voorkomen

De eerste mogelijkheid, problemen voorkomen, kan uitgevoerd worden door de servers 24 uur per dag, 7 dagen per week in de gaten te houden. Dit is mogelijk bij SMC-ict door ons online programma. Op deze manier kunnen wij fouten vroegtijdig aan zien komen en oplossen voordat het een groot probleem gaat worden.

Problemen voorkomen of direct oplossen

Een andere manier van werken bij proactief beheer is het direct oplossen van problemen. Bij deze manier wordt er geprobeerd om problemen op te lossen voor het problemen worden. Wij zullen de problemen proberen voor te blijven. Mocht er dan toch een probleem ontstaan, dan zullen wij dit direct voor u oplossen. Zo heeft u er minimaal last van.

Back-up systeem
Computer beveiliging
Pro actief beheer
Cloud diensten
Veilig met Domotica
PC hulp
Icon-Contact

Meer informatie?

Voor meer informatie over onze werkzaamheden of over ons bedrijf kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen op het gebied van ICT te beantwoorden. Bezoeken bij ons bedrijf zijn enkel op afspraak. Om een afspraak te maken, kunt u contact opnemen met ons door te bellen naar 078-6399775 of te mailen naar info@smc-ict.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact op met u.