Back-up systemen

Back-up systeem

Als onderneming of particulier wilt u uw gegevens natuurlijk veilig en misschien wel professioneel beheren. Met onze service wat betreft back-up systeem heeft u keuze uit diverse mogelijkheden voor zorgeloos beheer van uw bestanden en systemen, passend bij uw situatie. SMC-ict kan u helpen back-ups te maken van uw systemen. Een back-up van uw systeem is een exacte kopie van belangrijke gegevens van uw harde schijf. De kopie van deze data kunt u later gebruiken wanneer de gegevens verloren zijn gegaan door bijvoorbeeld een foutje of een gecrashte harde schijf.

Verschillende soorten back-ups

Er bestaan twee verschillende soorten back-ups die met elkaar verward kunnen worden. Zo is een systeemback-up niet hetzelfde als een databack-up. Het verschil ligt in de verschillende gegevens die opgeslagen worden. Een databack-up kopieert alleen uw belangrijkste gegevens, denkt u hierbij aan uw boekhouding, offertes en klantenbestanden. Bij systeemback-ups wordt er naast uw belangrijkste data, ook andere gegevens gekopieerd, zoals onder andere mailbestanden en andere databestanden die van cruciaal belang zijn om uw software optimaal te kunnen benutten.

Voordelen

Uiteraard heeft u minder tot geen data verlies wanneer u een back-up heeft gemaakt. Maar er zitten nog meer voordelen aan een back-up van uw systeem. Deze leest u hier.

  • Het herstellen van uw gegevens is zeer eenvoudig en ook snel. U klikt de gewenste back-up data aan en kiest de locatie waar u deze terug wilt zetten. Binnen de kortste keren staan uw bestanden en mappen weer op uw apparaat.
  • Het vergrendelen van de back-up data, de beveiligde internetverbinding (SSL) en de opslag in een beveiligde omgeving garanderen maximale veiligheid van uw data.
  • De Back-ups verlopen automatisch. U hoeft zich niet hieraan te herinneren.
  • Altijd beschikbare data. Door de back-up is uw data continu én altijd direct beschikbaar. Op het moment dat er dataverlies optreedt, kunt u gelijk beginnen met het herstellen van uw data vanaf de back-up.
Back-up systemen
Computer beveiliging
Pro actief beheer
Cloud diensten
Veilig met Domotica
PC hulp
Icon-Contact

Meer informatie?

Voor meer informatie over onze werkzaamheden of over ons bedrijf kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen op het gebied van ICT te beantwoorden. Bezoeken bij ons bedrijf zijn enkel op afspraak. Om een afspraak te maken, kunt u contact opnemen met ons door te bellen naar 078-6399775 of te mailen naar info@smc-ict.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact op met u.