Dienstverlening

Dienstverlening

SMC-ict biedt vele verschillende diensten aan. Op deze manier kunnen wij u op vele gebieden van dienst zijn. Denkt u bij onze dienstverlening aan onder andere: het maken van back-up systemen, installatie van computerbeveiliging, proactief beheer, installatie van software, veiligheid creëren met Domotica en hulp met uw PC. Leest u hieronder meer over onze diensten.

  • Back-up systeem. Als onderneming of particulier wilt u uw gegevens natuurlijk veilig en misschien wel professioneel beheren. Met onze service wat betreft back-up systeem heeft u keuze uit diverse mogelijkheden voor zorgeloos beheer van uw bestanden en systemen, passend bij uw situatie, bij uw vraag en de criteria die gelden in uw branche.
  • Wat betreft computerbeveiliging kunnen wij uw computer zo inrichten om deze te beschermen tegen bedreigingen zoals virusaanvallen, DDoS-aanvallen en spam. computerbeveiliging is een belangrijke maatregel binnen het aandachtsgebied informatiebeveiliging.
  • Proactief beheer. Op het gebied van proactief beheer kunnen wij u helpen om problemen te voorkomen. Een server die uitvalt, gegevens die verdwijnen of een harde schijf die crasht zijn dingen die geen enkele organisatie wenst. Op het moment dat uw organisatie volledig afhankelijk is van ICT, is het van cruciaal belang dat uw ICT-zaken goed op orde zijn.
  • Wij kunnen ook software ontwikkelen en installeren voor u. Dit doen we zowel voor desktop, web en app voor smartphone/tablet. Bent u op zoek naar een pakket of wilt u slechts een onderdeel binnen uw bedrijf automatiseren? Wij helpen u hierbij.
  • Veilig met Domotica. Domotica is het toepassen van elektronica en huisnetwerken ten behoeve van de automatisering van processen in en om een woning of pand.
  • PC hulp. Heeft u hulp nodig wat betreft uw PC? Dan kunnen wij u ook op vele gebieden adviseren en helpen.
Back-up systeem
Computer beveiliging
Pro actief beheer
Cloud diensten
Veilig met Domotica
PC hulp
Icon-Contact

Meer informatie?

Voor meer informatie over onze werkzaamheden of over ons bedrijf kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen op het gebied van ICT te beantwoorden. Bezoeken bij ons bedrijf zijn enkel op afspraak. Om een afspraak te maken, kunt u contact opnemen met ons door te bellen naar 078-6399775 of te mailen naar info@smc-ict.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact op met u.