Advies op maat

ICT advies

Heeft u advies nodig over ICT binnen uw bedrijf ? Dan kan SMC-ict u van dienst zijn. Wij installeren en beheren alle technische systemen voor u. Met onze gespecialiseerde medewerkers kunnen wij u een uitstekend werkend systeem leveren. U kunt bij ons terecht voor verschillende diensten. Zo kunnen wij u van dienst zijn voor back-up systemen, computerbeveiligingen, proactief beheer, software, Domotica systeem en PC hulp.

Een passend systeem bij uw bedrijf

Als u zelf niet al te veel van ICT en technische systemen weet, kan het lastig zijn om hiermee te gaan werken. SMC-ict biedt u dan advies op maat. Wij kunnen u op een redelijk eenvoudige manier de systemen uitleggen. Zo heeft u een beter beeld bij de systemen die wij voor u zullen gaan installeren. Ook kunnen wij u op veel gebieden helpen en adviseren als het om uw computer gaat. Wij gaan geen enkel probleem uit de weg en zullen niet stoppen tot alles opgelost en werkend is.

Beveiliging en beheer

Naast het installeren van systemen, kunnen wij deze ook voor u beheren vanuit ons online beheerprogramma. Hierdoor kunnen wij eventuele storingen vroegtijdig detecteren en verhelpen. Ook houden wij uw systeem up-to-date door updates en patches uit te voeren. Kortom, u heeft zelf geen omkijken meer naar uw ICT-systemen. Om er zeker van te zijn dat uw systemen goed blijven werken en dat u geen ongewenste spam of virussen krijgt, kunnen wij computerbeveiliging voor u opzetten. Hierdoor zijn de gegevens binnen uw bedrijf veilig.

Bent u op zoek naar meer informatie of wilt u een afspraak maken voor advies op maat ? Neem dan contact met ons op of vul het contactformulier in.

Back-up systeem
Computer beveiliging
Pro actief beheer
Cloud diensten
Veilig met Domotica
PC hulp
Icon-Contact

Meer informatie?

Voor meer informatie over onze werkzaamheden of over ons bedrijf kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen op het gebied van ICT te beantwoorden. Bezoeken bij ons bedrijf zijn enkel op afspraak. Om een afspraak te maken, kunt u contact opnemen met ons door te bellen naar 078-6399775 of te mailen naar info@smc-ict.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact op met u.