Computerbeveiliging

Beveiliging

Vroeger waren het enkel virussen waar uw computer last van kon hebben. Tegenwoordig zijn er veel meer bedreigingen waar u rekening mee moet houden. Hierbij kunt u denken aan bedreigingen zoals spam, virussen en DdoS-aanvallen. Door de computerbeveiliging van SMC-ict kunt u zorgeloos al uw gegevens verwerken en programma’s gebruiken. Wij zorgen ervoor dat de bescherming maximaal is zodat het risico aanzienlijk kleiner wordt.

Geen zorgen meer met computerbeveiliging

Als u binnen uw bedrijf met allerlei soorten gegevens werkt, is het natuurlijk belangrijk dat deze goed en veilig opgeslagen worden. Hierbij wilt u geen last krijgen van problemen zoals hackers en andere bedreigingen. Door de juiste beveiligingssoftware te (laten) installeren, kunnen wij ervoor zorgen dat dit zo ver mogelijk voorkomen kan worden. Wij kunnen u advies op maat bieden op het gebied van beveiliging. Wij zorgen voor een passende uitkomst bij uw situatie en systemen.

Een virus of een andere bedreiging voor uw systeem kan op allerlei manieren in uw netwerk terechtkomen. Zo kan er bijvoorbeeld door een (verkeerde) download, een virus mee binnen gehaald worden zonder dat u, of uw medewerkers, dit door heeft. Dit kan voorkomen worden door de juiste computerbeveiliging. Daarnaast hebben wij een programma waarmee wij 24 uur per dag, 7 dagen per week inzicht hebben in uw aangesloten systemen. Hiermee kunnen wij als er toch iets niet goed is vroegtijdig ingrijpen.

Back-up systeem
Computer beveiliging
Pro actief beheer
Cloud diensten
Veilig met Domotica
PC hulp
Icon-Contact

Meer informatie?

Voor meer informatie over onze werkzaamheden of over ons bedrijf kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen op het gebied van ICT te beantwoorden. Bezoeken bij ons bedrijf zijn enkel op afspraak. Om een afspraak te maken, kunt u contact opnemen met ons door te bellen naar 078-6399775 of te mailen naar info@smc-ict.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact op met u.