Cloud diensten

Cloud diensten

De Cloud is een (online) opslagruimte waar bestanden en software geopend en opgeslagen kunnen worden met elk apparaat. Deze Cloud is altijd en voor iedereen binnen een organisatie toegankelijk. Ook wanneer er thuis of op een externe locatie gewerkt wordt. Met behulp van Cloud diensten kan iedereen binnen uw organisatie te alle tijden bij de benodigde documenten en software. Hierdoor bent u niet beperkt tot bepaalde apparaten en opslaglocaties. Cloud diensten hebben vele voordelen op zakelijk gebied.

Voordelen

  • Cloud diensten zijn overal toegankelijk. Elke ruimte die een internetverbinding bevat kan een werkplek worden. Hierdoor kan er dus overal gewerkt worden, ook thuis.
  • Met gebuikt van de Cloud worden zware (dure) computers, eigen software en eigen servers overbodig. Cloud diensten zijn dus kostenbesparend.
  • Alle documenten, software en andere bedrijfsgegevens binnen de Cloud worden veilig ondergebracht. Hierdoor is uw onderneming beter beschermd tegen virussen en hackers.
  • een Cloud dienst draait op meer dan één server. Op het moment dat er hardware defect raakt, is er niets aan de hand, u kunt nog steeds doorwerken. De diensten blijven altijd beschikbaar.
  • Het updaten en verlengen van softwarelicenties is erg tijdrovend voor een organisatie. Met behulp van Cloud diensten hoeft u dit niet meer handmatig te doen. Hier worden online software automatisch bijgewerkt, zodat u altijd gebruik maakt van de meest geoptimaliseerde software.
  • Cloud diensten zijn aanpasbaar op de behoeften van uw bedrijf. Bijvoorbeeld wanneer uw bedrijf over de jaren groeit of krimpt, dan kun u zelf de diensten aanpassen naar uw benodigdheden.

Cloud diensten op maat

Wanneer u kiest voor onze service ‘advies op maat’ kunt u uitgebreid geïnformeerd worden over de verschillende Cloud diensten. Wij kunnen u alle mogelijkheden voorleggen die passen bij uw omgeving. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan nu contact met ons op!

Back-up systeem
Computer beveiliging
Pro actief beheer
Cloud diensten
Veilig met Domotica
PC hulp
Icon-Contact

Meer informatie?

Voor meer informatie over onze werkzaamheden of over ons bedrijf kunt u contact met ons opnemen. Onze medewerkers staan klaar om al uw vragen op het gebied van ICT te beantwoorden. Bezoeken bij ons bedrijf zijn enkel op afspraak. Om een afspraak te maken, kunt u contact opnemen met ons door te bellen naar 078-6399775 of te mailen naar info@smc-ict.nl. Ook kunt u ons contactformulier invullen. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact op met u.